ClickCease

Leigh Dovetail Super 12" Jig - Leigh-sinkkaliitosjigi yläjyrsimelle

Huom. Useissa kuvissa oleva jyrsintuki imuliitännällä (Leigh VRS - Vacuum & Router Support) on erikseen myytävä lisäosa.
 • Erikseen säädettävät ohjuritapit (mahdollistavat täysin kustomoidun tappileveyden)
 • Tukevat, pikalukitteiset puristimet levyjen kiinnittämistä varten
 • Mahdollistaa useita liitostyyppejä: mm. avosinkka, puolipeittosinkka, pitkittäinen sinkkaliitos, sormiliitos. Lisäksi jigiä on mahdollista käyttää erityisillä terillä vaikkapa levyn päädyn siistimiseen, Lamello-liitoskeksien urien jyrsimiseen ym, vain mielikuvitus on rajana.
 • Helppolukuiset asteikoit joko tuuma- tai metrimitoilla

Mukana tulevat tarvikkeet:

 • ½” (12,7mm) 8° sinkkaliitosterä - 8mm kannalla
 • ½” (12,7mm 14° sinkkaliitosterä - 8mm kannalla
 • 5/16” 7,9mm suora terä (8mm kanta)
 • ½” -> 8mm sovitin (mahdollistaa 8mm terien käyttämisen 1/2 istukalla varustetuilla jyrsimillä)
 • Pikalukittavat puristimet
 • Pitkittäisen sinkkaliitoksen poikittaisohjurin
 • Nelikantaisen säätömeisselin
 • Laaja käyttöohje (englannin kielelinen)
 • DVD-käyttöppaan (englannin kielinen)
 • Sovituspalan
 • Leigh E-ohjausholkin
 • Yhdellä jyrsinnällä tehtävään puolipeittosinkkaukseen tarvittavat väliosat
399,90 € 322,50 €
Toimitusaika 1-3 arkipäivää
SKU
952569

Svea leasing vaihtoehdot

Kuukausierä: €10.45

*:
*Leasing-ajan pituuden valinta vaikuttaa kaikkiin tuotteisiin leasing-korissa. Tämän tiedon päivittäminen vaikuttaa kaikkien leasing-tuotteiden sopimuksen pituuteen.

Loppulunastushinta: €12.90 *

*minimi loppulunastushinta on 70€

Leasingrahoituksen pituus 12-60 kuukautta. Järjestelypalkkio 50€ per sopimus. Laskutuspalkkio 8€/kk tai kvartaaleittain laskutettuna 16€ per lasku. Hinnat alv 0. Kuukausierään lisätään ALV. Tuotteet voi lunastaa lopuksi omaksi loppulunastussummalla. Vain yrityksille.


Täydet leasingehdot

Saatavana 12" (30cm), 18" (45cm), tai 24" (60cm) levyisenä. Leigh Super Jigit tarjoavat markkinoiden parasta laatua, kun halutaan tehdä nopeasti ja helposti täydellisiä sormi- ja sinkkaliitoksia. Leighin jigit mahdollistavan ainoina markkinoilla täysin vapaasti mitoitettavat liitos- ja tappileveydet. Tämä mahdollistaa käsintehdyltä näyttävät liitokset, mutta vain nopeammin, helpommin ja tarkemmin, koska ns. "puolikas tappi" on aina mahdollista mitoittaa sopivasti levyn reunaan. Tavanomaisissa jigeissä joudutaan mitoittamaan levy sopimaan kiinteään jakoon sopivaksi. Mukana tuleva poikittaistuki mahdollistaa myös pitkittäiset sinkkaliitokset. Tämä mahdollistaa mm. "breadboard end" -tyyppiset liitokset pöytälevyn päihin (kapeampi soiro liitetään pöytälevyn päätysyiseen reunaan poikittain) ja hyllylevyjen upottamisen runkoon. Lisäksi jigi mahdollistaa puolipeittosinkkausten tekemisen ja jos on kiire, jopa molempiin osiin yhdellä jyrsinnällä! Sormiliitoksia voidaan tehdä kahden levyisillä tapeilla: 8mm ja 16mm. 

Super jigien mukana tulee patentoitu, elliptinen Leigh e7 ohjausholkki, joka mahdollistaa erittäin tarkan liitoksen sovituksen säätämisen. Useisiin Suomessa käytettäviin jyrsimiin tarvitaan adapteri, jolla ohjausholkki saadaan kiinnitettyä jyrsimeen (katso manuaalista löytyykö käyttämäsi jyrsin taulukosta. Mikäli olet epävarma, selvitämme mielellämme tarvitseeko jyrsimesi adapterin). Katso tästä ohjelehtinen holkeista (englanniksi), ja video (Windows -versio) / (Quick Time -versio) holkin toiminnasta.

Leigh -jigejä on saatavana tuumaisilla ja metrisillä asteikoilla. Molemmat perustuvat tuumaisiin mittoihin, mutta metrisessä versiossa on millimetriasteikko tuumakokoja vastaavilla millimetrilukemilla, mikä huomattavasti helpottaa tuumakokoihin tottumatonta. Eli metrisessä versiossa 1/2" on merkitty 12,7mm jne. 

Katso lisätietoja lataamalla tästä Leigh Super jigien manuaali. Manuaalin loppupuolelle taulukko 

Alla olevissa linkeissä videoita tuotteesta:

Video Super Jigien yleisistä ominaisuuksista

Avosinkkaliitos

Yhdellä leikkuulla tehtävä puolipeittosinkka

Sormiliitos

Pitkittäinen sinkkaliitos

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Leigh Dovetail Super 12" Jig - Leigh-sinkkaliitosjigi yläjyrsimelle
Arviosi