ISOtunes vastamelukuulosuojaimet

Record Power Takuuehdot

”Tuotteet” Tarkoittaa tuotteita joita myy Record Power ja jotka ovar seuraavien ehtojen alaisia;

”Record Power” on Record Power Limited, jonka yrityksen rekisterinumero on 4804158 ja sen rekisteröity toimiston osoite on Centenary House, 11 Midland Way, Barlborough Links, Chesterfield, Derbyshire, S43 4XA ja se myy valtuutettujen jälleenmyyjien kautta;

”Valtuutettu maahantuoja” on nimetty maahantuoja, Suomessa JE-Nettiverstas, joka myy tuotteita suoraan tai valtuutettujen jälleenmyyjien verkoston kautta. Lista valtuutetuista maahantuojista löytyy tältä sivulta.

”Valtuutettu jälleenmyyjä” on vähittäiskauppa tai jälleenmyyjä jolla on oikeus myydä Record Powerin tuotteita loppukäyttäjälle.

1 Takuu

1.1 Record Power takaa, että 5 vuotta (ammattikäytössä 1 vuosi) ostopäivämäärästä määritettyjen tuotteiden komponentit (katso pykälät 1.2.1 ja 1.2.9) ovat vapaita vioista jotka johtuvat virheellisestä rakenteesta tai valmistuksesta.

1.2 Tämän ajan sisällä Record Power, sen valtuutettu maahantuoja tai valtuutettu jälleenmyyjä korjaa tai korvaa ilmaiseksi ne osat, jotka on todettu virheelliseksi pykälän 1.1 mukaisesti, olettaen että:

1.2.1 seuraat vikailmoitus menetelmää, joka kuvataan pykälässä 2;

1.2.2 Record Powerilla, valtuutetulla maahantuojalla tai valtuutetulla jälleenmyyjällä on oikeus tarkistaa tuote kohtuullisen ajan sisällä vikailmoituksen jättämisestä.

1.2.3 Asiakkaan täytyy toimittaa tuote, niin pyydettäessä Record Powerille, valtuutetulle maahantuojalle tai valtuutetulle jälleenmyyjälle omalla kustannuksella Record Powerin toimitiloihin tai muihin hyväksyttyihin toimitiloihin kuten valtuutetulle maahantuojalle tai valtuutetulle jälleenmyyjälle tarkistusta varten.

1.2.4 Vika ei saa johtua teollisesta käytöstä, vahingosta johtuvasta vauriosta, kohtuullisesta käytöstä johtuvasta kulumisesta, tahallisesta rikkomisesta, laiminlyönneistä, vääristä sähköliitännöistä, epänormaaleista työskentelyolosuhteista, ohjeiden noudattamatta jättämisestä, väärinkäytöstä tai tuotteen muuntelusta tai korjaamisesta ilman meidän lupaa.

1.2.5 Tuotetta on käytetty käyttötarkoituksen mukaisesti

1.2.6 Vika ei liity kuluviin osiin, kuten teriin, laakereihin, jakohihnaan tai muihin kuluviin osiin joiden voi olettaa kuluvan käytössä. Mitä enemmän tuotetta käyttää, sitä nopeammin osat kuluvat. (yksityiskohtaisempia tietoja voi kysyä Record Powerilta tai valtuutetulta maahantuojalta)

1.2.7 Tuotetta ei saa käyttää vuokrakäyttöön, tai yhteiskäyttöön (esim. vuokraverstaat)

1.2.8 Tuote täytyy olla ostettu jälleenmyyjältä, koska takuu ei siirry, mikäli tuote myydään yksityisiä reittejä

1.2.9 Kun tuote on ostettu jälleenmyyjältä, takuu on siirrettävissä ottamalla yhteyttä maahantuojaan ja se alkaa ostopäivämäärästä ja mikäli korvausvaade tehdään täytyy ostosta olla tosite, jossa näkyy ostopäivämäärä.

2 Vikailmoituskäytäntö

2.1 Ensimmäiseksi ota yhteys jälleenmyyjään, joka tuotteen myi sinulle. Kokemuksemme mukaan monet koneiden vioista, joiden oletetaan johtuvan viallisista osista, korjaantuvat koneen oikeaoppisella asennuksella ja säädöllä. Hyvän jälleenmyyjän tulisi pystyä ratkaisemaan suuri osa näistä ongelmista paljon nopeammin kuin jos ongelmaa lähdettäisiin ratkaisemaan vikailmoituksen kautta.

2.2 Kaikki viat mitkä johtavat mahdolliseen vikailmoitukseen täytyy ilmoittaa viivyttelemättä sille valtuutetulle jälleenmyyjälle, joka tuotteen sinulle myi.

2.3 Mikäli tuotteen sinulle toimittanut valtuutettu jälleenmyyjä ei ole vastannut tyydyttävästi kyselyysi, ota yhteyttä suoraan Record Poweriin tai valtuutettuun maahantuojaan. Vikailmoituksen tulee olla kirje, jossa käy ilmi tuotteen ostopäivämäärä ja ostopaikka, sekä lyhyt kuvaus ongelmastasi. Tämä kirje on toimitettava yhdessä ostotositteen kanssa Record Powerille tai valtuutetulle maahantuojalle. Jos sisällytät kirjeeseen puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi, nopeuttaa se vikailmoituksen käsittelyä.

2.4 Ota huomioon että vikailmoituksen täytyy saapua Record Powerille tai valtuutetulle maahantuojalle viimeistään takuun viimeisenä päivänä. Myöhästyneitä vikailmoituksia ei oteta huomioon.

3 Vastuunalaisuuden rajoitteet

3.1 Toimitamme tuotteita koti- yksityis- ja ammattikäyttöön. Me emme ole vastuussa mikäli sinulle koituu tuottojen menetyksiä, liiketoiminnan menetyksiä, liiketoiminnan keskeytyksiä tai liiketoimintamahdollisuuksien menetyksiä.

3.2 Tämä takuu ei myönnä mitään muita oikeuksia, kuin mitä nimenomaisesti yllä mainitaan eikä se kata merkittäviä menetyksiä ja vahinkoja. Tämä takuu annetaan ylimääräisenä etuisuutena eikä se vaikuta sinun lakisääteisiin oikeuksiisi kuluttajana

4 Huomio

Tämä takuu vaikuttaa kaikkiin tuotteisiin jotka on ostettu Record Powerin valtuutetulta maahantuojalta Ison-Britannian ja Pohjois-Irlannin yhdistyneen kuningaskunnan sisällä. Takuuehdot voivat vaihdella muissa maissa – tarkemmat tiedot maasi valtuutetulta maahantuojalta.

Back to top