ClickCease

Veritas® Mk.II Teroitusjärjestelmä / Teroitustuki

Veritas esittelee teroitusjärjestelmien lippulaivansa - Mk. II. Tämä teroitustuki mahdollistaa helppouden, tarkkuuden ja toistettavuuden mihin muut eivät pysty.
  • Aseta teräkulma nopeasti ja tarkasti välillä 15° - 54° ja vastakulmat välillä 10° - 20°
  • Tukeen saa kiinni terät välillä 12-73mm, paksuus maks. 12mm
  • Mukana tuleva teräkulmanasetin liukuu teroitustuen rungossa olevaan uraan ja asettaa terän automaattisesti suoraan kulmaan
  • Teränasettimessa on pykälät yleisimmille kulmille
  • Kolmiasentoinen epäkeskorulla mikroviisteen nopeaan asettamiseen
  • Valmistettu Kanadassa
  • Patentoitu
65,50 € 52,82 €
Saatavuus: Ei varastossa
SKU
05M0901

Svea leasing vaihtoehdot

Kuukausierä: €1.71

*:
*Leasing-ajan pituuden valinta vaikuttaa kaikkiin tuotteisiin leasing-korissa. Tämän tiedon päivittäminen vaikuttaa kaikkien leasing-tuotteiden sopimuksen pituuteen.

Loppulunastushinta: €2.11 *

*minimi loppulunastushinta on 70€

Leasingrahoituksen pituus 12-60 kuukautta. Järjestelypalkkio 50€ per sopimus. Laskutuspalkkio 8€/kk tai kvartaaleittain laskutettuna 16€ per lasku. Hinnat alv 0. Kuukausierään lisätään ALV. Tuotteet voi lunastaa lopuksi omaksi loppulunastussummalla. Vain yrityksille.


Täydet leasingehdot

Lähtökohta laadukkaalle teroitukselle on toistettavuus. Veritas MK. II -teroitusjärjestelmässä toistettavuus ja teroittamisen helppous on viety huippuunsa. Teräkulma on mahdollistaa asettaa joka kerta yhtä tarkasti välillä 15° - 54° ja vastakulmat välillä 10°-20°. Siihen sopii 12mm taltat yhtä hyvin kuin 73mm höylän terät. Terän maksimipaksuus on 11,9mm. Teräkulmanasetin liukuu teroitustuessa olevaan uraan keskittäen ja oikaisten terän automaattisesti 90 asteen kulmaan. Epäkeskinen rulla mahdollistaa mikroviisteen nopean asettamisen pelkästään ruuvia kääntämällä. 

Patentoitu.


Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Veritas® Mk.II Teroitusjärjestelmä / Teroitustuki
Arviosi
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista