ClickCease

Kupera 50mm - ruuvi

Kuperapohjainen soitinrakentajan höylä on tarkoitettu koverien muotojen tekemiseen. Se soveltuu erityisen hyvin mm. jousisoittimien kansien työstämiseen sopivaan paksuuteen. Terän kiristys tapahtuu messinkisellä ruuvilla. Höylää voi käyttää myös esimerkiksi tuolin istuinosan muodon työstämiseen. Höylän runko on 50mm pitkä, terän leveys 18mm.
45,90 € 37,02 €
Saatavuus: Varastossa
SKU
211010

Svea leasing vaihtoehdot

Kuukausierä: €1.2

*:
*Leasing-ajan pituuden valinta vaikuttaa kaikkiin tuotteisiin leasing-korissa. Tämän tiedon päivittäminen vaikuttaa kaikkien leasing-tuotteiden sopimuksen pituuteen.

Loppulunastushinta: €1.48 *

*minimi loppulunastushinta on 70€

Leasingrahoituksen pituus 12-60 kuukautta. Järjestelypalkkio 50€ per sopimus. Laskutuspalkkio 8€/kk tai kvartaaleittain laskutettuna 16€ per lasku. Hinnat alv 0. Kuukausierään lisätään ALV. Tuotteet voi lunastaa lopuksi omaksi loppulunastussummalla. Vain yrityksille.


Täydet leasingehdot

Rungon materiaalina on messinki, joten höylää on helppo muokata omaan käyttöön sopivaksi. Varsinkin pienempien mallien kohdalla esimerkiksi kitaa on syytä hiukan avartaa toiminnan optimoimiseksi. Höylän terä vaatii teroittamista ennen käyttöä. Myös terän muotoa voi joutua hieman muokkaamaan. Terä on laadukasta HSS-pikaterästä, joka on karkaistu n. 60 HRC kovuuteen Rockwellin asteikolla.
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Kupera 50mm - ruuvi
Arviosi