Bessey - puristimet

Bessey tuote-ehdot

Bessey logo

Suorana maahantuojana tarjoamme Bessey-puristimet nopeasti ja edullisesti.

Kauttamme on saatavana koko Bessey-mallisto ja näkyvillä onkin vain murto-osa

myynnissä olevista tuotteista.

Voit tutustua Bessey-tuotteisiin suoraan valmistajan sivuilla.

Toimitusaika Bessey-tuotteille tavallisesti n. 2-10 arkipäivää. Nopeutta vaativissa toimituksissa pyydämme AINA varmistamaan varastotilanteen. Suurin osa Bessey-myynnistä tapahtuu ohi verkkokaupan, joten varastosaldot eivät aina pidä paikkaansa.

- Hinnaston hinnat ovat voimassa vain tilauksille, joissa Bessey-tuotteiden välisumma* ylittää 200€ (ALV0%), eli 248€ (sis. ALV24%). Tilauksissa, joissa Bessey-tuotteiden osuus jää tämän minimirajan alapuolelle, Bessey-tuotteisiin lasketaan automaattisesti +15% Bessey-pientilauslisä. Lisää ei lasketa ostokorin muille tuotteille. Määrä näkyy kassalla eriteltynä. Huomioi, että verkkokauppa laskee kaikki lisät ja alennukset yhteen, joten jos ostoskorissa on on lisiä 15€ ja alennusta -2€, niin näkyvillä on vain yhteenlaskettu summa 13€. Kun Bessey-tuotteiden osuus ylittää 248€, poistuu pientoimituslisä kokonaan.

tuotteiden yhteenlaskettu summa ilman toimitus- ja muita mahdollisia kuluja

- Ilmainen toimitus ei koske Bessey-tuotteitaÄLÄ SIIS VALITSE ILMAISTA TOIMITUSTA KASSALLA , ellet sitten valitse Noutoa (Rovaniemeltä). Myöskään SmartPOST ei yleensä sovellu Bessey-tuotteille, muuta kuin pienten tuotteiden kohdalla. SmartPOST-pakettiautomaatin lokero on vain 60cm syvä. Jos olet epävarma, mikä toimitustapa sopisi sinulle parhaiten ja olisi edullisin, ota yhteyttä niin autamma mielellämme. 

- Pidätämme oikeuden perua tilaus (tai muuttaa tilausta asiakkaan suostumuksella), jos verkkokauppaohjelmisto on joko teknisestä tai inhimillisestä virheestä johtuen laskenut loppusumman väärin.

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Back to top