ClickCease

Bagpress Pro16 - Alipainepuristus järjestelmä

Bagpress Pro16 on tehokas ratkaisu ammattilaiselle. Neljä 10mm ulostuloa mahdollistaa useiden pussien samanaikaisen käytön tai useasta kohdasta yhtäaikaisen imun. Tyhjiöpuristin säästää huikeasti tilaa verrattuna mekaaniseen prässiin ja on paljon monipuolisempi. Pro16 mallissa riittää tehoa jopa neljän kolmemetrisen pussin tyhjiöpuristamiseen. Pumppu toimitetaan järeässä rullilla kulkevassa kuljetuslaatikossa, joka toimii samalla säilytyslaatikkona.
  • 16m³ /tunti tuottava tehokas alipainepumppu ammattikäyttöön (keskipakopumppu)
  • Ideeali 1-4 suuren pussin tuotantokäyttöön ja voimanlähteeksi pöytämallin alipainepuristimiin
  • Sisäänrakennettu tyhjiöpainemittari
  • Jalkakytkin 
  • Saavutettu thjiö - 85% - 8500 kg /m2
  • 4kpl 10mm ulostuloportteja
  • Mukana tuleva pussikoko - 1kpl @ 1300mm x 2500mm - 300 mikronin saumaton Polyuretaanipussi (PU)
  • Maksimi pussikoko - 4kpl @ 1300mm x 3500mm
  • Pakkaus- ja säilytyslaatikko: lakattu vanerilaatikko
Huom. tuote ei tavallisesti ole varastotuote, joten kysy tarkka toimitusaika ennen tilaamista.
2 310,00 € 1 862,90 €
Toimitusarvio 2-4 Kuukautta
SKU
BPEL16

Svea leasing vaihtoehdot

Kuukausierä: €60.39

*:
*Leasing-ajan pituuden valinta vaikuttaa kaikkiin tuotteisiin leasing-korissa. Tämän tiedon päivittäminen vaikuttaa kaikkien leasing-tuotteiden sopimuksen pituuteen.

Loppulunastushinta: €74.52 *

*minimi loppulunastushinta on 70€

Leasingrahoituksen pituus 12-60 kuukautta. Järjestelypalkkio 50€ per sopimus. Laskutuspalkkio 8€/kk tai kvartaaleittain laskutettuna 16€ per lasku. Hinnat alv 0. Kuukausierään lisätään ALV. Tuotteet voi lunastaa lopuksi omaksi loppulunastussummalla. Vain yrityksille.


Täydet leasingehdot

Tyhjiöpuristaminen, tai alipainepuristaminen on tehokkain tapa viiluttamiseen ja muotopuristamiseen. Alipainepuristus on menetelmänä tilaa, aikaa ja materiaaleja säästävää. Muotopuristamisessa et esimerkiksi tarvitse kuin yhden muotin, et lainkaan vastakappaletta. Alipainepuristamisessa tyhjiön muodostama paine huolehtii että paksutkin levyt taipuvat muottia vasten tasaisesti. Mekaanisella puristuksella toki saavutetaan suurempia puristusvoimia, mutta millään muulla menetelmällä ei saavuteta yhtä tasaista puristusta koko alueelle. Alipainepuristin on lisäksi aivan ehdoton jos halutaan lämpömuovata esimerkiksi Corian, Kerrock ja muita solid surface materiaaleja. Tähän tarkoitukseen täytyy kuitenkin valita sopivampi pussimateriaali. Keskipakopumpulla (Pro-sarja) varustettu alipainepuristin kykene muodostamaan pussin sisälle 85% tyhjiön, mikä tarkoittaa 8500kg painetta neliömetrille.

Mukana tuleva pussi: Polyuretaani (PU) 1300x2500mm - vahvuus 300 mikronia. Saatavana suurempia ja vahvempia pusseja aina 750 mikronin vahvuuteen asti. Myös kustomoiudut pussikoot ovat mahdollisia.

Kaikki Bagpressin Pro ja HiPro järjestelmät sisältävät sisäänrakennetun tyhjiöpainemittarin, mikä mahdollistaa muodostuneen alipaineen seuraamisen ja mahdollisten pussivuotojen eliminoimisen. Jos tyjiö jää paljon alle 80% voidaan todeta, että jostain pääsee ilmaa järjestelmään. Pro-sarjat sisältää myös säätöventtiilin, jolla tyhjiön määrää voidaan säätää. 

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Bagpress Pro16 - Alipainepuristus järjestelmä
Arviosi