ClickCease

Kuperapohjainen soitinrakennushöylä - Luxury

Kuperapohjaisen Luxury-sarjamme höylän pohja on joka suuntaan kaareva ja soveltuu siksi esimerkiksi soitinrakentajille soittimien kansien muotoiluun. Myös lautasten, istuinten ja vastaavien syvennykset tasoittuvat tällä höylällä.

Toimitustapa: Soveltuu kirjeenä lähetettäväksi

29,55 € 23,83 €
Saatavuus: Varastossa
SKU
111212

Svea leasing vaihtoehdot

Kuukausierä: €0.77

*:
*Leasing-ajan pituuden valinta vaikuttaa kaikkiin tuotteisiin leasing-korissa. Tämän tiedon päivittäminen vaikuttaa kaikkien leasing-tuotteiden sopimuksen pituuteen.

Loppulunastushinta: €0.95 *

*minimi loppulunastushinta on 70€

Leasingrahoituksen pituus 12-60 kuukautta. Järjestelypalkkio 50€ per sopimus. Laskutuspalkkio 8€/kk tai kvartaaleittain laskutettuna 16€ per lasku. Hinnat alv 0. Kuukausierään lisätään ALV. Tuotteet voi lunastaa lopuksi omaksi loppulunastussummalla. Vain yrityksille.


Täydet leasingehdot

Luxury-sarjan höylät ovat erityisen hyvin valmistettuja. Runko on ruusupuuta tai ebenpuuta (riippuen erästämme). Terä on laadukasta pikaterästä (HSS). Se on karkaistu n. 60 HRC kovuuteen ja pitää siksi teränsä hyvin ollen vielä kuitenkin teroitettava. Terä vaatii teroittamista ennen käyttöä. Höylä on 90mm pitkä ja 27mm leveä. Terä on 18mm leveä.
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Kuperapohjainen soitinrakennushöylä - Luxury
Arviosi