ClickCease

Record - LED työvalo työstökoneille - Magneettijalalla (AA-paristo / Lithium, USB virransyöttö)

Rating:
100% of 100

Recordin joutsenkaulainen LED-työvalo on jokaisen verstaan ehdoton apuväline. Taipuisan kaulan avulla valo on helppo kohdistaa sinne, missä tarvitaan eniten valoa ja vaaditaan tarkkuutta. Voimakas magneetti pohjassa ja sivussa auttavat asettamaan valon työstökoneen runkoon. Lampun päässä on liu'utettava kaulus, jolla voi säätää valon keilaa kapeammaksi tai leveämmäksi. Valo toimii normaaleilla AA-paristoilla, ladattavilla lithium akuilla tai suoralla virralla micro-usb kaapelilla (5V, 1A). Virtaa riitää tuntikausiksi ja lamppu on täydellinen kaveri konelehtisahojen, tahkojen, vannesahojen, sorvien ja monien muiden koneiden kanssa käytettäväksi.

 
Paketti sisältää:
  • Magneettinen pohja
  • Magneettinen sivuklipsi
  • AA ja Lithium -paristojen pidikkeet
  • Micro USB-A kaapeli
49,00 € 39,52 €
Toimitusaika 1-3 arkipäivää
SKU
59000

Svea leasing vaihtoehdot

Kuukausierä: €1.28

*:
*Leasing-ajan pituuden valinta vaikuttaa kaikkiin tuotteisiin leasing-korissa. Tämän tiedon päivittäminen vaikuttaa kaikkien leasing-tuotteiden sopimuksen pituuteen.

Loppulunastushinta: €1.58 *

*minimi loppulunastushinta on 70€

Leasingrahoituksen pituus 12-60 kuukautta. Järjestelypalkkio 50€ per sopimus. Laskutuspalkkio 8€/kk tai kvartaaleittain laskutettuna 16€ per lasku. Hinnat alv 0. Kuukausierään lisätään ALV. Tuotteet voi lunastaa lopuksi omaksi loppulunastussummalla. Vain yrityksille.


Täydet leasingehdot

Record - LED työvalo työstökoneille - Magneettijalalla (AA-paristo / Lithium, USB virransyöttö)
Lisätietoja
Valmistaja Record Power
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili