ClickCease

GlassCast 10 Kirkas Epoksihartsi Pinnoitukseen 1Kg

GlassCast® 10 on vesikirkas ja kestää hyvin UV valoa. Se sopii hyvin maksimissaan 10mm syviin upotuksiin ja valuihin. Suositeltuja käyttökohteita ovat esimerkiksi korut, 3D epoksihartsi koristeet, upotukset ja kolojen ja reikien täyttäminen puussa(max 10mm). Epoksia voidaan valaa myös useissa kerroksissa syvemmälle. Avoimet pinnat vaativat todennäköisesti kiilloituksen lopuksi.

Suositeltuja käyttökohteita

Glass Cast 10 on hyvin helppokäyttöinen eikä haise käytännössä yhtään. Se on myös helppo sekoittaa ja mitata eikä vaadi alipaineella tehtävää kuplien poistoa; Epoksi itseasiassa puskee itsessään pieni ilmakuplat ulos kovettumisen aikana jonka ansiosta pinnasta tulee täysin kirkas.

Kaikki Glass Cast Epoksit on suunniteltu erityisesti hyvään käytettävyyteen puun kanssa, tehden niistä täydellisen valinnan erilaisiin yhdistelmiin puun kanssa.

Väriaineet ja sävyt

Voit luoda upeita läpikuultavia värejä/kuten värjättyä lasia). Lisää vain muutama pisara hartsin sävyainetta. Glass Cast epoksia voidaan myös koristella metallipuutereilla, koristehileillä ja hohtavilla puutereilla huomattavaan määrään erilaisia koristetehosteita.

Glass Cast epoksit ovat yhteensopivia useiden eri markkinoilla olevien väriaineiden ja pigmenttien kanssa. Mukaan lukien epoksi-yhteensopivien väritahnojen, useiden väripuutereiden ja läpikuultavien sävyjen kanssa. Jos aiot käyttää eri valmistajan värisävyä eikä valmistaja ole varma yhteensopivuudesta niin sävystä kannattaa tehdä pieni testiseos josta näkee sopivatko aineet yhteen.

Suositeltuja esimerkkejä

  • Kirkkaat tai värjätyt epoksikorut
  • Epoksihartsi & Puu yhdistelmäkorut
  • Mustekynärungot
  • 3D Epoksihartsi taide
  • Pöydän kannet ja tiskit (upotetuilla tavaroilla tai koristeilla?)
  • Vesikoristeet ja muotoilut

Säilyvyysaika

Säilyvyysaika on 12 kuukautta valmistuspäivästä. Glass Cast kannattaa säilyttää omassa pullossaan ja pois auringosta. Suositeltu säilytyslämpötila on +15 ja +25 celsius asteen välillä. Ideaalitilanteessa pulloja ei pitäisi avata kuin vasta välittömästi ennen käyttöä. PIDÄ PULLO TIIVIISTI KIINNI KUN ET KÄYTÄ SITÄ. Jos hartsi ja kovetin on säilytetty oikein niin niillä on 12 kuukauden säilyvyysaika. Aineita voi käyttää myös tämän ajan jälkeen mutta ominaisuudet ovat todennäköisesti kärsineet jo jonkunverran.

Käyttöohjeet

GlassCast 10 pitää aina sekoittaa, kaataa ja antaa kovettua tasaisessa huoneenlämmössä, noin 20 C asteessa. Epoksi ja kovetin pitäisi sekoittaa 2 osaa epoksia ja 1 osa kovetinta kokonaismäärän mukaan.

Valuastiana voit käyttää yleisiä muottimateriaaleja kuten silikonia, polyeteeni ja polypropeenia ilman että muottiin tarvitsee lisätä irroiteainetta. Paksumpiin valuihin Glasscast 10 voidaan kaataa suoraan kuiville materiaaleille kuten metallille, betonille ja puulle kunhan pinnat on karhennettu ensin.

*Seuraava kerros pitäisi kaataa kun aiempi kerros on kovettumisen B-vaiheessa. Jos epoksi on ehtinyt kovettua täysin pinta pitää karhentaa ennen kaatoa hyvän liitoksen varmistamiseksi.

**Toisin kuin useat muut kirkkaat hartsit, Glasscast voidaan kaataa Condensation cure RTV silikoni muotteihin ilman mitään ongelmia.

Toimitetaan ainoastaan matkahuollon kautta.

49,90 € 40,24 €
Toimitusaika 10-15 arkipäivää
SKU
18701

Svea leasing vaihtoehdot

Kuukausierä: €1.3

*:
*Leasing-ajan pituuden valinta vaikuttaa kaikkiin tuotteisiin leasing-korissa. Tämän tiedon päivittäminen vaikuttaa kaikkien leasing-tuotteiden sopimuksen pituuteen.

Loppulunastushinta: €1.61 *

*minimi loppulunastushinta on 70€

Leasingrahoituksen pituus 12-60 kuukautta. Järjestelypalkkio 50€ per sopimus. Laskutuspalkkio 8€/kk tai kvartaaleittain laskutettuna 16€ per lasku. Hinnat alv 0. Kuukausierään lisätään ALV. Tuotteet voi lunastaa lopuksi omaksi loppulunastussummalla. Vain yrityksille.


Täydet leasingehdot

GlassCast 10 Kirkas Epoksihartsi Pinnoitukseen 1Kg
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:GlassCast 10 Kirkas Epoksihartsi Pinnoitukseen 1Kg
Arviosi