ClickCease

Record - 3-osainen talttasarja kulhosorvaukseen - Tehty Englannissa

Record Power tarjoaa nyt laadukkaita Englannissa tehtyjä talttoja järkevään hintaan - Talttojen tarkoitus on saada sinut innostumaan sorvauksesta.

Record Powerin uudet taltat on valmistettu korkeilla standardeilla Englannissa Recordin omalla tehtaalla. Suunnitteluvaiheessa Record konsultoi alan kovimpia ammattilaisia, tuloksena erinomaiset taltat sorvausharrastuksen aloittamiseen. 
Sarjassa on kolme tärkeintä työkalua kulhojen sorvaamiseen puusta:

  • 9,5mm kulhotaltta - Tällä taltalla saat tehtyä kulhon kaikki muodot, tärkein taltta kulhosorvauksessa
  • 12,7mm pyöreä kaavin - Kaapimella saat tasoitettua kulhon sisäpuolen
  • 4,7mm irroitustyökalu - Tätä käytetään kulhon pohjan muotoiluun ja se on kätevä myös kärkivälisorvauksessa muotoiluun ja irroitukseen.
 
Talttojen terät on valmistettu pikateräksestä ja kahvat tiheäsyisestä, kestävästä pyökistä. Kahvojen muotoiluun on käytetty paljon aikaa, ne tarjoavat tiukan otepinnan antaen sinulle tilaa keskittyä olennaiseen.
119,00 € 95,97 €
Toimitusaika 1-3 arkipäivää
SKU
RP103720

Svea leasing vaihtoehdot

Kuukausierä: €3.11

*:
*Leasing-ajan pituuden valinta vaikuttaa kaikkiin tuotteisiin leasing-korissa. Tämän tiedon päivittäminen vaikuttaa kaikkien leasing-tuotteiden sopimuksen pituuteen.

Loppulunastushinta: €3.84 *

*minimi loppulunastushinta on 70€

Leasingrahoituksen pituus 12-60 kuukautta. Järjestelypalkkio 50€ per sopimus. Laskutuspalkkio 8€/kk tai kvartaaleittain laskutettuna 16€ per lasku. Hinnat alv 0. Kuukausierään lisätään ALV. Tuotteet voi lunastaa lopuksi omaksi loppulunastussummalla. Vain yrityksille.


Täydet leasingehdot

 
Sarjassa on kolme tärkeintä työkalua kulhojen sorvaamiseen puusta
  • Suunniteltu yhdessä puunsorvauksen ammattilaisten kanssa 100 vuoden kokemuksella.
  • Valmistettu Englannissa Record Powerin omissa tiloissa.
  • Tarjolla opetusvideoita helpottamaan talttojen käyttöä ja teroitusta.
  • Taltat on värikoodattu opetusvideoiden mukaan.
  • Paranneltu kulhotaltan uran muotoilu - Tehokkaampi lastun poisto
  • Saatavilla myös irrallisina talttoina.
Saatavilla opetusvideoita talttojen käyttöön ja teroitukseen - katso täältä.
 
Record Powerin talttavalmistuksen juuret ulottuvat 1980-luvulle, silloin talttoja tehtiin Meadow Streetillä Sheffieldissä. Nyt Record palasi juurilleen ja aloitti uudelleen talttojen valmistamisen vanhan tehtaan naapurissa Sheffieldissä.
 
Nämä työkalut valmistetaan käyttämällä modernia CNC-koneistusta, laser-leikkausta ja automatisoitua kiillotusta. Lopullinen hiominen ja taltan kokoaminen tehdään käsin. Terät lämpökäsitellään suolaliuoksessa, tällä saavutetaan hyvin teränsä pitävä työkalu, joka kuitenkaan ei helposti halkea taivutettaessa. Näiden valmistusprosessien yhdistelmä ja tiukka laaduntarkkailu varmistaa hyvän lopputuloksen.
 
Kun ostat Record Powerin sorvitaltan, sijoitat vuosikausia kehiteltyyn tuotteeseen, jonka taustalla on 100 vuotta sorveja valmistanut yritys.
Lisätietoja
Valmistaja Record Power
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Record - 3-osainen talttasarja kulhosorvaukseen - Tehty Englannissa
Arviosi