ClickCease

Record - Ilmanpuhdistin 1 mikronia, 2-vaiheinen suodatus, 3-nopeuksinen, kaukosäädettävä, ajastin - AC400

Terveys on väärä paikka säästää - Recordin AC400 ilmanpuhdistin on edullinen keuhkojen säästäjä

Recordin uusi kaukosäädettävä ilmanpuhdistaja puhdistaa tehokkaasti verstaan sisäilmassa leijuvat pienhiukkaset aina 1 mikronin kokoon asti. Siinä on kaksivaiheinen suodatus: 5 mikronin ulompi suodatin ja 1 mikronin sisäsuodatin. Ilmanpuhdistimessa on 3 nopeutta ja ajastintoiminto, jolla puhdistin voidaan jättää päälle määrätyksi ajaksi (1,2 tai 4 tuntia) työskentelyn jälkeen puhdistamaan sisäilman ilmassa leijuvista epäpuhtauksista. Recordin hinta-laatu-suhde on jälleen ehdotona parhaimmistoa. Vastaavat laitteet maksavat yleensä tuplasti, eikä Recordin häviä niille laadussa, vaan tarjoaa päinvastoin monia kalliimpien koneiden ominaisuuksia.

Koneen mukana toimitetaan suodattimet, ripustustarvikkeet (koukut ja ketjut) sekä kaukosäädin.

Pääominaisuudet

 • Suosittellaan maks. 113m3 kokoisiin tiloihin
 • Pestävät suodattimet
 • Ajastintoiminto: 1, 2 tai 4 tuntia
 • Kaukosäädin sisältyy toimitukseen
273,50 € 220,56 €
Toimitusaika 1-3 arkipäivää
SKU
AC400-EP

Svea leasing vaihtoehdot

Kuukausierä: €7.15

*:
*Leasing-ajan pituuden valinta vaikuttaa kaikkiin tuotteisiin leasing-korissa. Tämän tiedon päivittäminen vaikuttaa kaikkien leasing-tuotteiden sopimuksen pituuteen.

Loppulunastushinta: €8.82 *

*minimi loppulunastushinta on 70€

Leasingrahoituksen pituus 12-60 kuukautta. Järjestelypalkkio 50€ per sopimus. Laskutuspalkkio 8€/kk tai kvartaaleittain laskutettuna 16€ per lasku. Hinnat alv 0. Kuukausierään lisätään ALV. Tuotteet voi lunastaa lopuksi omaksi loppulunastussummalla. Vain yrityksille.


Täydet leasingehdot

Tekniset tiedot

 • Moottorin antoteho P2: Korkea nopeus 0.085 / Keskinopea 0.08 / Hidas 0.075 kW
 • Moottorin sisäänottoteho P1: 0.1 kW
 • Suodatusteho: 720m3/h
 • Suodatuskyky: 1 mikronia (kaksivaiheinen - esisuodatin 5 mikronia)
 • Suodatusvaiheita: 2
 • Moottori: 100W
 • Äänentaso: 69 dB
 • Paino: 14 kg
 • Koko: H258 x W431 x D514 mm

Puuntyöstössä syntyvät pienhiukkaset ovat tiedettyä vaarallisempia ja usein syöpää aiheuttavia

Nykyään on herätty ymmärtämään puuntyöstössä syntyvien pienhiukkasten vaarallisuus. Pienet hiukkaset rasittavat keuhkoja ja ovat usein jopa syöpää aiheuttavia. Recordin AC400 ilmanpuhdistaja on suunniteltu puhdistamaan sisäilma näistä puruimureiden hukkaamista pienhiukkasista, joita väistämättä pääsee ohi imureiden. Tämä hieno "humus" kerääntyy kaikille tasopinnoille ja vuosien saatossa sitä saattaa olla jopa useita senttejä. Jos sitä ei poisteta, se pölytää jatkuvasti uudestaan sisäilmaan, kun tilan ilmaa liikutetaan siellä olemalla.

Kaksivaiheinen suodatus poistaa ilman pienhiukkaset ja vähentää niiden kertymää ratkaisevasti

Record AC400 suodattaa nämä hienojakoisimmat hiukkaset aina 1 mikroniin asti. Suodatus on kaksi vaiheinen ja ensimmäisessä vaiheessa suodatetaan 5 mikronin ja sitä suuremmat hiukkaset. Sisempi suodatin on 1 mikronia. Tämä vähentää huomattavasti suodattimien vaihtoväliä ja tukkeutumista.

Kaukosäätö ja ajastintoiminto

AC400 ilmanpuhdistaja on varustettu kaukosäätimellä, joten sitä voidaan ohjata lattialta. Kone suositellaan asennettavaksi lähelle katon rajaa, joten kaukosäädin helpottaa huomattavasti käyttöä ja asennusta. Laitteessa on ajastin, jolla se voidaan jättää määrätyksi ajaksi toimimaan työskentelyn jälkeen.

Lisätietoja
Valmistaja Record Power
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista