Mafell - Kuviosaha P1 cc MaxiMAX T-MAX:ssa

SKU: MAF917103

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Ostosraha Arvioi tuote ja saat 20 ostosrahaa.

MAFELL CUnex W1 -tarkkuussahanterän uudenlainen muotoilu tekee äärimmäisen tarkasta sahaamisesta helppoa. Lisävarusteena saatava ohjausviivain tarjoaa monia uusia käyttökohteita ja takaa suoran sahauksen lähes vaivatta. Ohjauskiskoa käytettäessä viivain käännetään ympäri ja sitä käytetään myös F-tyypin ohjauskiskojärjestelmän kanssa. Nerokas ratkaisu, joka vähentää tarvittavien varusteiden määrää.  Lähellä reunaa sahattaessa ohjausviivain antaa lisätukea P1 cc: n ohjaukseen. Erinomaisen ergonomisen muotoilunsa ansiosta P1 cc on helppo käyttää ja ohjata hankalissakin asennoissa. Ilman ohjausleukoja käytettävä P1 cc saavuttaa millä tahansa sahanterällä noin 10 mm enemmän leikkaussyvyyttä kuin muut kuviosahat.

Saatavuus: Toimitusaika 10-15 arkipäivää

ALV 0%: 489,11 € ALV 24%: 606,50 €

Ostosraha Ostamalla tämän tuotteen saat 89 ostosrahaa. 89 ostosrahaa = 8,90 €. Lue lisätietoja!

Mietityttääkö hinta?
Tee tästä perusteltu vastatarjous!

Svea Business Lease

Kuukausierä:

*:
*Leasing ajan valinta vaikuttaa kaikkiin Leasing tuotteisiin. Ajan muuttaminen muuttaa kaikkien korissa olevien leasing-tuotteiden kuukausierään ja loppulunastushintaan.

Lunastushinta lopussa:

Leasingrahoituksen pituus 12-60 kuukautta. Järjestelypalkkio 50€ per sopimus. Laskutuspalkkio 8€/kk tai kvartaaleittain laskutettuna 16€ per lasku. Hinnat alv 0. Kuukausierään lisätään ALV. Tuotteet voi lunastaa lopuksi omaksi loppulunastussummalla. Vain yrityksille.


Leasingehdot

Jaa tieto meistä - Saat alennusta

Kirjaudu asiakastilillesi saadaksesi ostosrahaa sivun/tuotteen jakamisesta sosiaalisessa mediassa.

Ei vielä tuotekysymyksiä.

Ole hyvä ja Kirjaudu tilillesi jättääksesi kysymyksen

Back to top