Festool syksyn tarjoukset

Lahjakortti 25€

SKU: GIFTCARD-25

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Ostosraha Arvioi tuote ja saat 20 ostosrahaa.

Yllätä puolisosi, ystäväsi tai vaikkapa yhteistyökumppanisi lahjakortilla. Kirjoita alla olevaan kenttään haluamasi onnitteluteksti. Voit valita haluatko Lahjakortin 1.) paperiversiona kirjeenä postitse vai 2.) sähköpostin liitteenä sähköisessä muodossa.

1.) Jos haluat kortin johonkin muuhun osoitteeseen kuin tilausosoitteesi, lisää toimitusosoitteeksi haluamasi osoite kassalla, tai lähetä meille sähköpostiviesti. Lahjakortin paperiversion lähettäminen kirjeenä maksaa 2,60€.

2.) Voit pyytää lahjakortin myös sähköisessä muodossa itsellesi kotiin tulostettavaksi tai itse sähköpostilla lähetettäväksi, jolloin voit valita toimitustavaksi Nouto (Rovaniemeltä). Tällöin tilaukseen ei lisätä toimituskuluja. Lähetämme lahjakortin ja koodin tilaajan sähköpostiin, josta tilaaja voi tulostaa lahjakortin tai lähettää sen edelleen sähköpostitse.

Katso alta ehdot ja ohjeet Lahjakortin käytöstä.

Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää

ALV 0%: 20,16 € ALV 24%: 25,00 €

Ostosraha Ostamalla tämän tuotteen saat 4 ostosrahaa. 4 ostosrahaa = 0,40 €. Lue lisätietoja!

Mietityttääkö hinta?
Tee tästä perusteltu vastatarjous!

Svea Business Lease

Kuukausierä:

*:
*Leasing ajan valinta vaikuttaa kaikkiin Leasing tuotteisiin. Ajan muuttaminen muuttaa kaikkien korissa olevien leasing-tuotteiden kuukausierään ja loppulunastushintaan.

Lunastushinta lopussa:

Leasingrahoituksen pituus 12-60 kuukautta. Järjestelypalkkio 50€ per sopimus. Laskutuspalkkio 8€/kk tai kvartaaleittain laskutettuna 16€ per lasku. Hinnat alv 0. Kuukausierään lisätään ALV. Tuotteet voi lunastaa lopuksi omaksi loppulunastussummalla. Vain yrityksille.


Leasingehdot

Jaa tieto meistä - Saat alennusta

Kirjaudu asiakastilillesi saadaksesi ostosrahaa sivun/tuotteen jakamisesta sosiaalisessa mediassa.

Ei vielä tuotekysymyksiä.

Ole hyvä ja Kirjaudu tilillesi jättääksesi kysymyksen

Back to top