ISOtunes vastamelukuulosuojaimet
Swipe to the left

TORMEK - Timanttihiomakivet tahkolle - Nopeutta ja tehoa teroittamiseen

TORMEK - Timanttihiomakivet tahkolle - Nopeutta ja tehoa teroittamiseen
By JE - Nettiverstas 10 kuukautta sitten 2072 Katselukertaa Ei kommentteja

Tormek julkaisee kolme uutta timanttihiomakiveä ja monitoimituen kiven reunalla teroitusta varten. Ne on suunniteltu käytettäväksi Tormekin vesijäähdytteisten tahkojen kanssa.

Håkan Persson, Tormekin toimitusjohtaja kertoo "Tuomme ylpeinä käyttäjille mahdollisuuden teroittaa timantilla, maailman kovimmalla materiaalilla. Tormekin matalanopeuksinen teroitus toimii loistavasti timanttipinnan kanssa, koska se ei lämpene. Uskomme, että yhdessä timanttikivien kanssa monitoimituki tekee teroittamisesta entistä helpompaa uskollisille Tormek käyttäjillemme."

Uusi timanttihiomakivi tarjoaa erittäin pitkän käyttöiän ja mahdollisuuden teroittaa sekä ulko-, että sisäkehällä. Monitoimituki mahdollistaa timanttikiven reunalla teroittamisen, mikä varmistaa täysin tasaisen hiomapinnan.

Kiven sivulla teroittaminen on loistava esimerkiksi veistotalttojen, höyläterien tai puukkojen teroittamiseen. Lopputulos on täysin tasainen.


Uudet timanttihiomakivet julkaistaan kolmella karkeudella: Karkea, hieno ja extrahieno. Timanttipinnan laatu takaa tehokkaan ja tasaisen teroituskyvyn ja kiven, jonka halkaisija ei muutu. Käyttäjät, jotka teroittavat usein samoja työkaluja, hyötyvät tästä erityisen paljon.

Timanttikivillä on mahdollistaa teroittaa myös ilman vettä, mutta pitkän käyttöiän takaamiseksi Tormek suosittelee veden käyttämistä jäähdytykseen.

Back to top