ISOtunes vastamelukuulosuojaimet
Swipe to the left

Käyttäjäkokemus: Record Herald sorvi - Kompakti Premium luokan puusorvi

Käyttäjäkokemus: Record Herald sorvi - Kompakti Premium luokan puusorvi
By JE - Nettiverstas 1 vuotta sitten 2732 Katselukertaa Ei kommentteja

Kysyimme A&O Design - Oskari Väreeltä mitä mieltä hän on ostamastaan Herald sorvista testattuaan sitä joitain kuukausia.

Mielestäni kyseinen sorvi on oiva valinta sorviksi jos vain hiemankin enemmän kuin satunnaisesti on tarkoitus sorvata. Tässä sorvissa saa rahoilleen vastinetta pitkäksi aikaa. Sorvilla onnistuu niin pienet kuin suuremmatkin sorvaukset vakaasti ja tarkasti. Sorvissa on useita ominaisuuksia joita yleisemmin tapaa vasta seuraavan kokoluokan sorveissa.

"Sorvissa on useita ominaisuuksia, joita yleisemmin tapaa vasta seuraavan kokoluokan sorvista"

Elektronisesti säädettävä pyörimisnopeus on ehdottomasti yksi parhaista puolista sorvissa. Näin säästyy loputtomalta hihnan siirtelyltä nopeuden säätelemiseksi. Kuitenkin jos tarvitaan eri vääntöalueita sorvauksessa niin hihnalle löytyy 3 eri välitystä ja tuo vaihto onnistuu nopeasti.

Kääntyvä karapylkkä helpottaa työskentelyäUseampaan asentoon käännettävä karapylkkä tuo lisää mahdollisuuksia oikean sorvausasennon löytämiseen sekä esim. isojen lautasten sorvaukseen. Karan pyörimissuunnan vaihto onnistuu vain nappia painamalla, mistä on hyötyä esim hionnassa. Karalukon avulla saat lukittua karan 24 asentoon joka tuo jälleen lisä mahdollisuuksia esim työn koristeluun tms.

Record Herald on pieni, mutta jämäkkä sorvi

Sorvin runko on jämäkkää valurautaa ja lisävarusteena saatavat jalat voidaan täyttää esim. hiekalla jolloin saadaan sorvista vieläkin jämäkämmin seisova. Sorvin petiä voidaan jatkaa jatkopaloilla, jotka myös ovat kunnon valurautaa ja tarkasti työstettyä. Jo yhdellä jatkopalalla saadaan kärkiväli kasvatettua n. 1000 milliin.

Yleisesti ottaen sorvin kaikki osat ovat tarkkaan työstettyjä ja tasalaatuisia. Sorvin kasaaminen onnistuu helposti yhdeltä henkilöltä parissa tunnissa. Kasaamisen yhteydessä suosittelen pyyhkimään kaikista pinnoista tehdasasenteiset rasvat ja kasaamisen jälkeen öljyämään tarvittavat pinnat uudelleen. Sillä tehtaalla laitetut suojarasvat ovat sen verran paksua tavaraa että niihin tarttuu kaikki pöly ja lika kovin kiinni.

Minulta tämä sorvi saa ison suosituksen ja kiitoksen!

- Oskari Väre, A&O Design


Lue lisää Oskari ja Anu Väreen yrityksestä A&O Design:


A&O Design

Oskari ja Anu Väre
gsm 050 5131 634
info (a) aodesign.fi

Löydät heidät myös Facebookista

A&O Design

Back to top