Record Power kesäkampanja
Swipe to the left

COVID-19 - Koronaviruksen vaikutus meihin - Varastosta löytyvät tuotteet toimitetaan NORMAALISTI 1-3 arkipäivässä.

COVID-19 - Koronaviruksen vaikutus meihin - Varastosta löytyvät tuotteet toimitetaan NORMAALISTI 1-3 arkipäivässä.
By Miikka Björninen 5 kuukautta sitten 1942 Katselukertaa Ei kommentteja

Tälle sivulle päivitetään ajankohtainen tieto koronaviruksen vaikutuksesta toimintaamme

Vaikutus tällä hetkellä:

- Kaikki varastostamme löytyvät tuotteet toimitetaan normaalisti 1-3 arkipävässä tilauksesta.

- THL:n mukaan verkosta tilaaminen on hyvä ja turvallinen vaihtoehto, sillä koronavirus ei THL:n mukaan säily pinnoilla kovinkaan pitkään, eikä tavaroiden välityksellä tapahtuvia tartuntoja ole todettu.

- Suurin osa tavarantoimittajistamme lähettävät tuotteita meille normaalisti.

- Flunssaoireiset työntekijämme tekevät kotoa käsin etätöitä ja pakkaamme kaikki lähetykset hanskat kädessä.

- Toimitustavaksi suosittelemme valitsemaan kotiin toimituksen. Normaalista tavasta poiketen, lähetystä ei luovuteta vastaanottajalle käteen vaan Postin kuljettaja soittaa ovikelloa ja asettaa lähetyksen oven eteen. Kuljettaja odottaa muutaman metrin päässä, kunnes asiakas vastaanottaa lähetyksen. Posti ei myöskään pyydä vastaanottajalta allekirjoitusta, vaan toimitus kirjataan kuljettajan toimesta Postin järjestelmään.

- Italialaisen CMT:n tehdas joudutaan sulkemaan väliaikaisesti, joten CMT:n tomitukset meille viivästyvät. Tämän hetkinen arvio CMT:n tilaustuotteiden toimitusajalle on +2 viikkoa ilmoitetun toimitusajan lisäksi.

-Record Powerin pääkonttori Englannissa on suljettu Koronan vuoksi, tämä vaikuttaa jonkin verran toimitusaikoihin. Tämän hetkinen arvio Record Powerin tilaustuotteiden toimitusajalle on 4-5 viikkoa. SC1 ja SC2 mini-istukoiden toimitus viivästyy reilusti Koronan vuoksi, emme tiedä tällä hetkellä tarkkaa toimitusaikaa. Tuotteet palautuvat myytäväksi, kun tiedämme toimitusajan.


Seuraamme viranomaisten antamia suosituksia ja ohjeita ja tulemme reagoimaan niihin välittömästi vaaditulla tavalla. Koronavirus on koettelemus meille kaikille ja sen lopullisia vaikutuksia on mahdotonta arvioida etukäteen 100% varmuudella. Arvostamme valtavasti jokaista meille saapuvaa tilausta - Tilaamalla autat Suomalaista yritystä pysymään pinnalla.

Pitäkää huolta lähimmäisistänne ja pysykää terveenä!

Kyynärpäätervehdyksin,

Nettiverstaan väki


Matkahuollon tiedote. Päivitetty 15.4.2020 (linkki): Peruuntuuko matka, huolettaako paketin kulku? – Näin olemme varautuneet koronaviruksen leviämiseen

Postin tiedote. Päivitetty 1.4.2020 (linkki): Posti on varautunut koronaviruksen leviämiseen

Back to top