ClickCease

Mihin Yeti CNC pystyy - Esittelyssä asiakastöitä

Posted in: Työkalu-uutuudet
By JE-Nettiverstas
More from this author

Mihin Yeti CNC pystyy - Esittelyssä asiakastöitä

Keräämme tähän blogipostaukseen esittelyjä Yeti CNC-koneella tehdyistä töistä. Kuvien yläpuolella tiedot ja linkit töiden valmistajiin. 

Jaimy on Hollantilainen puoliammattilainen puuseppä. Hän on erikoistunut kalusteiden valmistamiseen ja erilaisten harrasteprojektien tekemiseen.

Suora suomennos Jaimyltä: "Rakastan Yetiä, koska sillä voi käsitellä täysiä levyjä ja se on halppo varastoida (Minulla se on autotallin katossa). Käyttöliittymä on helppokäyttöinen, toisin kuin monissa muissa koneissa, joiden liikkeelle saamiseen tarvitaan insinöörin tutkinto"

Instagram: @zeeuwszaagsel

@zeeuwszaagsel

Wood by JAH (Joe) valmistaa "kylpytasoja", leikkuulautoja ja muita tilaustöitä Yeti CNC-koneella. Hänen Instagram sivultaan löytyy hyvin kuvamateriaalia erilaisista projekteista.

Instagram: @woodbyjah

Suora suomennos Joen sanoista: "Smartbench on parantanu työskentelyni kaikkia aspekteja ja ollakseni rehellinen, se (Yeti) on mahdollistanut sellaisten asioiden valmistamisen, mihin minun kädentaitoni eivät riitä. Kone on nopea, tarkka ja todella helppokäyttöinen. En ole aikaissemmin käyttänyt CNC koneita ja suurin opettelu minulla oli ohjelmapuolella. Kun opin käyttämään ohjelmia, vain mielikuvitus on rajana projekteissa. Smartbench on luottokoneeni ja verstaani sydän; En tiedä mitä tekisin ilman sitä."

IG woodbyjah

Coolsignmedia käyttää näin korona-aikana Yeti Smartbench-konetta pisarasuojien tekemiseen polykarbonaatista.

Instagram: @coolsignmedia

Nettisivu: www.coolsign-media.at

Coolsignmedia

Alla Kanadalaisen Barry Thompsonin Yetillä tehtyjä töitä. Hän myy töitään mm. Etsyssä ja käyttää Yetiä aina kylteistä huonekaluihin ja koristeisiin.

Lainaus Barryltä:"SmartBench is very intuitive which was a big factor for me, as being a single person business I don't have time to waste on a tricky learning curve." (SmartBench on hyvin intuitiivinen käyttää, mikä oli suuri tekijä minulle. Pyöritän yhden miehen yritystä, joten minulla ei ole aikaa perehtyä vaikeakäyttöisiin koneisiin."

Instgram: @adventwoodproducts
Nettisivu: www.adventwoodproducts.com

Advent wood products

2 months ago
Comments