Tietoa meistä

JE - Nettiverstas

Tuotteet nopeasti suoraan varastosta

Miksi ostaisit JE-Nettiverstaalta?

Edullisuus ja suomalainen luotettavuus: Hintatasomme on enemmänkin eurooppalainen kuin suomalainen, mutta palvelu on taattua suomalaista: jäyhää ja luotettavaa ;) Tuomme lähes kaikki tuotteemme itse maahan, joten turhat välikädet jäävät pois. Tällöin myös tuotevastuu on lähempänä ostajaa ja tuotepalautukset ovat erittäin helppoja, jos tuote ei ollutkaan sopiva. Ilmoitus meille ja paketti lähimpään toimipaikkaan.

ALV-etu yrityksille: Mahdollisuus vähentää Suomen korkeampi ALV tekee yrityksille hinnoista entistäkin kilpailukykyisemmät suhteessa eurooppalaisiin liikkeisiin.

Suoraan varastosta laajeneva valikoima laatutuotteita, joita et löydä rautakaupasta: Olet sitten ammattilainen tai tee-se-itse-mies (tai nainen) arvostat todennäköisesti laatua kohtuuhinnalla. Emme kilpaile halpatuotantoa tarjoavien liikkeiden kanssa, vaan olemme etsineet kattavan valikoiman tuotteita, jotka saavat sinut hymyilemään. Jos et löydä haluamaasi tuotetta, kysy meiltä! Olemme luoneet yhteyksiä valmistajiin eri puolilla maailmaa ja mahdollisuuksien mukaan pyrimme vastaamaan myös asiakkailta tulleisiin tuotetarpeisiin. Olemmekin toteuttaneet mitä erilaisempia erikoistyökalutilauksia.

Luotettavat ja joustavat toimitukset: Jopa 90% tilauksista on perillä seuraavien 2-3 vuorokauden kuluessa. Jos tuotetta ei ole varastossa, pyrimme ilmoittamaan siitä välittömästi, jolloin voit valita mitä teet. Huomioimme myös erityistoiveet toimituksien suhteen ja noutokin onnistuu.

Yhteystietomme

Janne Bjorninen - owner of JE-Nettiverstas  

 

   

Janne Björninen (omistaja) 

Myynti, tarjouslaskenta ja jälleenmyyjät

tilaukset (a) je-nettiverstas.fi

010 5266891

( 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min)

Elina Björninen (omistaja)

Tilausten käsittely ja

Varastonhallinta

tilaukset (a) je-nettiverstas.fi

Ville Siivola

Myynti, Varaston ylläpito ja hankinnat

tilaukset (a) je-nettiverstas.fi

010 5266890 

(8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min)

Miikka Björninen

Yleinen Asiakaspalvelu ja Median tuottaminen

tilaukset (a) je-nettiverstas.fi

010 5266892

(8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min)

Iiris Satamo

Kirjanpito ja taloushallinto

kauppa (a) je-nettiverstas.fi

 

Yrityksestä lyhyesti

JE-Nettiverstas on vuonna 2011 perustettu työkalujen erikoisliike. Painopisteenä puu- ja rakennusalan ammattilaislaatuiset työkalut ja tarvikkeet. Olemme kehittyneet nopeasti ja palvelemme nykyään koko Suomen ja Pohjoismaiden ammattilaisia ja harrastajia. Avasimme myyntinäyttelyn Rovaniemelle osoitteeseen Hallitie 16. Siellä on nähtävillä suuri osa valikoimastamme.

 Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme!

 

Yhteystiedot

010 5266891 (8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min)

tilaukset (at) je-nettiverstas.fi

 

Toimiala ja yrityksen tiedot

Päätoimialamme on postimyynti ja verkkokauppa. Yrityksen y-tunnus on 2409263-2.

Olemme toteuttaneet myös sivustot: www.Työkalupalvelu.fi ja www.CaravanCar.fi

Back to top