Autamme tilauksen tekemisessä ja tuotekysymyksissä

Etsi sivustolta

WoodRat - WR600 (610mm) + valinnaiset lisäosat

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

WoodRat kehitettiin ratkaisemaan monien perinteisetn sinkkaliitosjigien rajoittuneisuudet. WoodRat mahdollistaa entistä monipuolisempien sinkkaliitosten, mutta myös kaikenlaisten muiden liitosten tekemisen helpommin kuin koskaan ennen. Samalle laitteella voit tehdä tappiliitokset, poratappiliitokset, uraliitokset, lapaliitokset, ym. Voit tehdä jopa monimutkaiset japanilaiset liitokset. Voit käyttää WoodRat jigiä myös perinteisen jyrsinpöydän asemasta profiilijyrsintään, peiliovien tekoon ym. Mikä parasta, WoodRat -jigiin saat kiinni lähes minkä tahansa yläjyrsimen. Voit käyttää sitä myös millä tahansa terällä. Et siis tarvitse erikoisteriä tai -osia saadaksesi jigin toimimaan. WR600 työstöalue on 45cm ja syvyyssuunnaasa jyrsin liikkuu 25cm. WR600 mallissa on yksi aihiopuristin, kun WR900 puristimia on kaksi.

Uudessa WoodRat-jigissä on pidemmällä kehitetty tuki- ja liukukisko T-urineen. Tämä antaa monia uusia mahdollisuuksia vanhaan malliin nähden. Siinä on myös alumiinista valmistettu vaste. Myyntipaketti sisältää kaiken tarvistemasi, jotta voit aloittaa jigin käyttämisen. 1.) Manuaali (Voit valita kielen: Englanti, Ranska, Saksa), 2.) Korotuslevy, 3.) Alumiininen ohjainkisko, 4.) Parallelogrammi, 5.) Profiilijyrsinä harja (pitää jyrsittävän kappaleen vastetta vasten ja ehkäisee takapotkua)

Suositeltavat lisäosat - Vaikka et tarvitsekaan lisäosia saadaksesi homman toimimaan, voit kuitenkin saada WoodRatin lisäosien ja terien kautta ominaisuuksia, jotka tuovat tärkeän lisän töihisi.

- Musclechuck - pikaistukka, jolla saat terän vaihdettua jopa 8 sekunnissa ilman rystysten telomista. Muscle Chuck myös lisää jyrsimen ulottuvuutta. Terä vaihdetaan helposti kuusiokulma-avaimella.

- Mitre Box - jiirilaatikko kulmassa tapahtuvaan jyrsintään.

- Teräsarja 1, Teräsarja 2 ja muut lisäteräsarjat - valmistettu englannissa ammattimaisesti laadukkaasta HSS teräksestä. Vaikka Kovametalli (TCT) -terät ovatkin yleistyneet ja kestävät toki pitkään, HSS-teriä käytetään usein edelleen niiden paremman teräämisominaisuuksien vuoksi. Lisäksi WoodRat - HSS-terät mahdollistavat käsintehtyjen sinkkaliitosten näön, koska ne ovat erittäin kapeita yläosastaan.

- PlungeBar - jyrsinsyvyyden asetin. Hallitse jyrsinsyvyyttä helposti PlungeBar - kahvalla. Katso taulukosta mikä malli sopii jyrsimeesi PlungeBar- valintaoppaastamme.

- Tappiliitoskisko - erinomainen lisäosa tappiliitosten tekoon, ellet halua itse valmistaa omaasi

- Timanttihiasimet - täydellinen ratkaisu HSS-terien ja toki myös TCT-terien teroittamiseen.

Jos toimituksella on kiire, varmista aina ensin saatavuus. 

Saatavuus: Varastossa

ALV 0%: 403,91 € ALV 24%: 500,85 €

* Vaaditut tiedot

ALV 0%: 403,91 € ALV 24%: 500,85 €
Tuotekuvaus Tuotearvostelut (0) Questions (0)

Back to top