JE-Nettiverstaalle on myönnetty Suomalaista palvelua -merkki osoituksena palvelun 100% kotimaisuudesta. Suomalaiseen voit luottaa.

Autamme tilauksen tekemisessä ja tuotekysymyksissä

JE-Nettiverstaan tyytyväisyystakuu: 30 päivää

Etsi sivustolta

WoodRat - WR600 (610mm) + valinnaiset lisäosat

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

WoodRat kehitettiin ratkaisemaan monien perinteisetn sinkkaliitosjigien rajoittuneisuudet. WoodRat mahdollistaa entistä monipuolisempien sinkkaliitosten, mutta myös kaikenlaisten muiden liitosten tekemisen helpommin kuin koskaan ennen. Samalle laitteella voit tehdä tappiliitokset, poratappiliitokset, uraliitokset, lapaliitokset, ym. Voit tehdä jopa monimutkaiset japanilaiset liitokset. Voit käyttää WoodRat jigiä myös perinteisen jyrsinpöydän asemasta profiilijyrsintään, peiliovien tekoon ym. Mikä parasta, WoodRat -jigiin saat kiinni lähes minkä tahansa yläjyrsimen. Voit käyttää sitä myös millä tahansa terällä. Et siis tarvitse erikoisteriä tai -osia saadaksesi jigin toimimaan. WR600 työstöalue on 45cm ja syvyyssuunnaasa jyrsin liikkuu 25cm. WR600 mallissa on yksi aihiopuristin, kun WR900 puristimia on kaksi.

Uudessa WoodRat-jigissä on pidemmällä kehitetty tuki- ja liukukisko T-urineen. Tämä antaa monia uusia mahdollisuuksia vanhaan malliin nähden. Siinä on myös alumiinista valmistettu vaste. Myyntipaketti sisältää kaiken tarvistemasi, jotta voit aloittaa jigin käyttämisen. 1.) Manuaali (Voit valita kielen: Englanti, Ranska, Saksa), 2.) Korotuslevy, 3.) Alumiininen ohjainkisko, 4.) Parallelogrammi, 5.) Profiilijyrsinä harja (pitää jyrsittävän kappaleen vastetta vasten ja ehkäisee takapotkua)

Suositeltavat lisäosat - Vaikka et tarvitsekaan lisäosia saadaksesi homman toimimaan, voit kuitenkin saada WoodRatin lisäosien ja terien kautta ominaisuuksia, jotka tuovat tärkeän lisän töihisi.

- Musclechuck - pikaistukka, jolla saat terän vaihdettua jopa 8 sekunnissa ilman rystysten telomista. Muscle Chuck myös lisää jyrsimen ulottuvuutta. Terä vaihdetaan helposti kuusiokulma-avaimella.

- Mitre Box - jiirilaatikko kulmassa tapahtuvaan jyrsintään.

- Teräsarja 1, Teräsarja 2 ja muut lisäteräsarjat - valmistettu englannissa ammattimaisesti laadukkaasta HSS teräksestä. Vaikka Kovametalli (TCT) -terät ovatkin yleistyneet ja kestävät toki pitkään, HSS-teriä käytetään usein edelleen niiden paremman teräämisominaisuuksien vuoksi. Lisäksi WoodRat - HSS-terät mahdollistavat käsintehtyjen sinkkaliitosten näön, koska ne ovat erittäin kapeita yläosastaan.

- PlungeBar - jyrsinsyvyyden asetin. Hallitse jyrsinsyvyyttä helposti PlungeBar - kahvalla. Katso taulukosta mikä malli sopii jyrsimeesi PlungeBar- valintaoppaastamme.

- Tappiliitoskisko - erinomainen lisäosa tappiliitosten tekoon, ellet halua itse valmistaa omaasi

- Timanttihiasimet - täydellinen ratkaisu HSS-terien ja toki myös TCT-terien teroittamiseen.

Jos toimituksella on kiire, varmista aina ensin saatavuus. 

Saatavuus: Varastossa

ALV 0%: 394,03 € ALV 24%: 488,60 €

* Vaaditut tiedot

ALV 0%: 394,03 € ALV 24%: 488,60 €

WoodRat tuotteet toimitetaan suoraan varastostamme tai Englannista, riippuen tuotteen saatavuudesta. Tällä ei ole vaikutusta hintaan, toimitusaika tavallisesti n. 3-10 arkipäivää.

Muscle Chuck - mallit (Type) - huomioi että tuote sopii vain 1/2" istukalla varustettuihin jyrsimiin

  • Type 1 - Porter Cable 630, 690, 691, 693, 7518, 7519, 7536, 7537, 7538, 7539. 
  • Type 2 - DeWALT 625; FESTOOL OF 1400 EQ PLUS USA; FESTOOL OF 2000 E-PLUS USA; ELU 177; TREND T9 & T10 & T11; CMT’S 1850 & 2000; FREUD FT1700VCE, 2000; FEIN RT1800, 2000 & METABO 1612. 
  • Type 3 - HITACHI M-12VC, M-12SC, M12VS. 
  • Type 4 - Fits BOSCH 1623 AEVS, 1617 EVS, 1618 EVS, 1619 EVS, 1400E, GOF2000, MAKITA 3612C. 

Jyrsinteräsarjat

Kuinka tulkita jyrsinterien mallinumeroita (esimerkiksi 8-7-12-6)? 1. numero = kannan halkaisija (mm, jos H = puoli tuumaa, eli 1/2"), 2. luku = sinkkaliitosterän kulman suhde 1/7 (jos S = suora terä), 3. numero= terän leikkuukorkeus (mm) ja 4. numero = terän kärjen halkaisija (mm)

 

Perusteräsarja 1 (8mm kannat 6kpl) - Tuotenro 9681 - Teräsarja on suunniteltu erityisesti sinkkaliitosten, ura- ja tappiliitosten tekemiseen. Se soveltuu 8mm istukalla varustetuille jyrsimille. Sisältää terät: 8-7-12-6: Sinkkaaliitosterä, pieniin pöytälaatikoihin ja rasioihin, 8-7-16-8: Sinkkaliitosterä, suurempiin pöytä- ja muihin laatikoihin, 8-7-24-12: Sinkkaliitosterä, arkkuihin ja laatikoihin, 8-S-42-8: 8mm suora terä ura- ja tappiliitoksiin, 8-S-42-10: 10mm suora terä syviin tappiliitoksiin ja pieniin sinkkaliitoksiin, 8-S-42-12.7: puolen tuuman suora terä sinkkaliitosten tappien tekemiseen ja olkatappiliitoksiin

Cutter Set 1

 

Perusteräsarja 2 (8mm and 1/2" kannat 9kpl) - Tuotenro 9682 - Valikoima laadukkaita teriä erityisesti sinkka-, ura- ja tappiliitosten tekemiseen. Tämä kattava sarja teriä sopii 1/2" istukalla varustetulle jyrsimelle, koska kolme terää on 1/2" kannalla. Sarja sisältää myös erikoispitkät supistusholkit 1/2" -> 8mm ja 1/2" -> 1/4". WR-H-6-27-15 terää ei voi käyttää LittleRat WR600 kanssa. Sitä voi kuitenkin käyttää liukusinkkaliitoksessa. Sarja sisältää: 8-7-12-6: Sinkkaaliitosterä, pieniin pöytälaatikoihin ja rasioihin, 8-7-16-8: Sinkkaliitosterä, suurempiin pöytä- ja muihin laatikoihin, 8-7-24-12: Sinkkaliitosterä, arkkuihin ja laatikoihin, H-6-27-15; Puolen tuuman kanta - sinkkaliitosterä, erinomainen liukusinkkaliitoksiin, 8-S-42-8: 8mm suora terä uraliitoksiin, H-S-50-10: 10mm suora terä ura- ja tappiliitoksiin, H-S-50-H Puolen tuuman suora tappiterä.

Cutter Set 2

 

Täydennyssarja: 4 kpl (Sisältää myös uuden WR-8-7-10-5) - Tuotenro 9683 - Täydennyssarja muuntaa Perusteräsaja 1 ja Perusteräsarja 2 hienojakoiseksi sarjaksi sinkkaliitosteriä. Löydät aina sopivan terän vastaamaan valittua ainevahvuutta, jopa aina 8mm paksuiseen levyyn asti! Sisältää: WR-8-7-14.7, WR-8-7-20-10, WR-8-7-10-5 as well as the smallest WoodRat dovetail cutter, WR-8-7-8-4.

Fill-in Set: 4pcs

Klassinen vetolaatikon sinkkaliitossarja 4 kpl - Tuotenro 9684 - Aivan uniikit  1/9 sinkkakulmalla varustetut terät ovat hienointa mitä voit löytää. Saat valmistettua näillä käsintehdyiltä näyttävät sinkkaliitokset. Huomaa, että nämä terät myydään pareittain sillä ohuen kaulansa vuoksi ne voivat herkemmin katketa. Sarja sisältää: 2x WR-8-9-18-6.5, 2x WR-8-9-13-4.7

Classic Drawer-Front Dovetail Set 4pcs

PlungeBar-jyrsinsyvyyden säädinkahva

WoodRat PlungeBar-kahva parantaa huomattavasti jyrsinsyvyyden hallintaa. PlungeBar muodostuu kahdesta tai kolmesta kaaresta, jotka sopivat jyrsimen omiin kahvoihin, tai niiden yläpuolelle. Syvyyden asettaminen onnistuu kahvalla tasaisesti, tarkasti ja hallitusti sormenpäilläkin, sillä kahva tuo reilusti lisää voimaa vipuvaikutuksen ansiosta. Tästä on hyötyä monissa tilanteissa. Lue ja katso lisää tästä linkistä.

Esimerkki laitteen toiminnasta (Videossa pienempi versio WR600 - toimintaidea on molemmissa sama)

Täysi hallinta jyrsintään ennennäkemättömällä tarkkuudella

Jyrsintä voidaan liikuttaa syvyyssuunnassa eteen ja taakse päin suoraan ja kulmissa, ja sivusuunnassa pyörittämällä kahvasta. Luot siis "oman mallineesi" rajoittamalla jigillä jyrsimen liikkumaan juuri haluttuja liikeratoja. 

Toiminta perustuu yksinkertaisuudessaan X- ja Y-akseleiden suunnissa tapahtuvaan jyrsintään. Z-akseli, eli jyrsinnän syvyyttä säädetään jyrsimen omasta syvyyssäädöstä joko perinteisesti, tai PlungeBar -kahvalla. Kaikki säädöt ovat helposti käsillä toisin kuin jyrsimen ollessa pöydän alla. Rakenne myös mahdollistaa jyrsinnän tarkan seuraamisen myös visuaalisesti.

Ei mallineita

WoodRat - jigiä käyttäessäsi et käytä mallineita. Sinun ei siis tarvitse maksaa joka kertaa extraa halutessasi uudet asetukset, tai haluat tehdä uudenlaisen liitoksen. Sinä päätät minkä kokoiset liitokset teet ja mihin. Hallinta on sinulla. WoodRat tarjoaa toki monia lisäosia, jotka helpottavat ja laajentavat mahdollisuuksia entisestään, mutta monia niistäkin voit aivan hyvin tehdä ja kehittää itsekin.

Helppokäyttöisyys

Yksinkertaisuudessaan homma menee näin: kiinnitä aihio ja ala työstää. Manuaali ohjaa sinut askel askeleelta läpi kaikkien perustoimintojen auttaen pääsemään kiinni hommiin heti alkumetreiltä. Jigin käytössä on toki paljon opittavaa, mutta mikään ei ole liian monimutkaista.

Turvallisuus

Jyrsin on työkalu joka vaatii kunnioitusta käyttäjältään. Yksi lipsahdus voi pilata työsi tai aiheutta käyttäjälleen vakavan vamman. "Pultattuna" WoodRat - jigiin jyrsin on ehkäpä turvallisimmassa käytössä, sillä käyttäessäsi jigiä kätesi ovat poissa työstöalueelta minkä vuoksi WoodRat sopii myös aloittelevalle harrastajalle tai puusepän alulle.

Säästää rahaa ja tilaa

WoodRat ei ole halpa työkalu (eikä halpatyökalu), vaan ammattilaislaatuinen työkalu, joka on valmistettu Englannissa. Kuitenkin ostaessasi WoodRat - jigin, sinun ei tarvitse ostaa erillistä sinkkaliitosjigiä, olkatappiliitosjigiä, eikä välttämättä edes jyrsinpöytää. Säästät siis samalla myös tilaa.

Tehty kestämään

WoodRat - jigin perusta on jämäkässä, tarkkuustyöstetyssä alumiinirungossa. Muut osat ovat kestävää massiivilaminaattia ja lasikuituvahvisteista nylonia. WoodRat soveltuu siksi päivittäiseen käyttöön ammattilaisverstaassa.

Lisää ainutlaatuisia ominaisuuksia

 Sopii mille tahansa jyrsimelle

 Manuaalinen "konesyöttö" tarkoittaa, että jyrsintä ei karkaa

 Jigi on kooltaan kompakti ja sopii pienimmänkin verstaan seinälle

 Purunpoisto on helppo järjestää

WoodRat jyrsinpöytänä

WoodRat toimii myös jyrsinpöytänä, eli voit jyrsiä sillä minkä pituista kappaletta tahansa. 

Voit siis jyrsiä kaikki profiilit, urat ja kynteet kuten jyrsinpöydälläkin, mutta säästäen pöydän vaatiman tilan.

Pitääksen kappaleen terää ja vastetta vasten, WoodRat käyttää yksinkertaista harjaa, joka toimii samalla takapotkun estäjänä. Voit säätää painetta jolla työkappale painautuu vastetta vasten. Yksinkertaista ja halpaa, mutta miksi tehdä sitä vaikeammin, koska se toimii loistavasti. Voit käyttää käytännössä kaikkia teriä, paitsi suurihalkaisijallisia profiiliteriä. WoodRat mahdollistaa kuitenkin amerikkalaistyyppistenkin peiliovien keskiosien tekemisen käyttämällä pystyprofiilisia teriä.

Vaikuttavaa tarkkuutta.. tarjoaa poikkeuksellisen hallinnan”

Fine Woodworking - lehti

   

 

Profiilijyrsinnät

Jyrsi profiili niin pitkiin kappaleisiin kuin haluat.

Liukusinkkaliitokset

Nopeaa ja helppoa. Hallitse pituussuntainen jyrsintä alusta loppuun.

Tappiliitokset

Täydelliset suorakaiteen muotoiset tapit helposti.

Loviliitokset

Paikanna jyrsin jigillä ja käytä jyrsimen syvyyssäätöä.

Sinkkaliitokset

Lukematon määrä erilaisia kombinaatioita millaisella jaolla vain haluat.

Ilman ohjainholkkia näkymä terälle on erittäin hyvä mikä helpottaa työstön hallintaa

Tee sinkkaliitokset jopa 50mm paksuihin levyihin

WoodRat- Jigillä teet helpot ja monimutkaiset liitokset."Insinööritaidon näyte"

Woodworking Magazine -lehti

 

***** 5 Tähteä 5:stä

Traditional Woodworker -lehti

Likusinkkaliitoksilla teet hyllystön muutamassa minuutissa

Likusinkkaliitos on todellinen haaste käsin ja sen tekeminen on sinänsä mukavaa ja terapeuttista. Mutta ei välttämättä, jos haluat saada työstäsi elannon, tai haluat saada työn ajoissa valmiiksi. WoodRat tekee liukusinkkaliitoksestakin helpon ja nopean. Se tarkoittaa että voit valmistaa tukevan hyllystön käden käänteessä samalla vaivalla kuin tekisin minkä tahansa muun helpomman liitoksen.

Ura jyrsitään puristamalla työkappale poikittan jyrsinlevyn alle. Tappiosa jyrsitään jigin leveyssuunnassa puristamalla työkappale jigin omalla puristimella kiinni.

Samalla tavoin voitaisiin tehdä myös tavallinen uraliitos, mutta sinkkaversio on kestävämpi ja WoodRat - jigillä aivan yhtä helppo tehdä.

“Hyvin tehty, monipuolinen & helppo hallita”

Woodworkers Journal - lehti

 

“Minulle WoodRat maksaa itsensä takaisin jo pelkästään tappiliitosten tekemisessä”

Paul Richardson, American Router

Olkatappiliitokset

WoodRat on soveltuu sekä tappien etkä pitkän reiän tekemiseen. Koska koneen alla on tyhjä tila, jyrsinnät voidaan tehdä lähes minkä muotoisiin osiin tahansa. Lisäosana saatavan PlungeBar -kahvan avulla voit jyrsiä nopeasti tiheän sarjan reikiä ja lopuksi jyrsiä pitkä reikä puhtaaksi. Voit helposti tehdä itse lisäosan, johon saat kiinnitettyä osat pitkittäin pitkän reiän tekoa varten. Tai voit ostaa valmiin MR4-lisäosan. 

Tappiosan jyrsintä on WoodRat - jigien ehdoton vahvuusalue. Jyrsimen täysi hallinta mahdollistaa turvallisen myötäsyötön, joka mahdollistaa repimättömät jyrsinnät. Tapin koko rajoitetaan yksinkertaisilla stoppareilla, joten tarkkuus ja toistettavuus ovat taattuja.

 

 

WoodRat - uniikki tapa käyttää vastakappaletta toisen osan mallineena

WoodRat uniikki 1/9 sinkkakulma

Pienimmät ja suurimmat WoodRat sinkkaliitokset

Kauniit sinkkaliitokset

Sen lisäksi että sinkkaliitokset ovat kestäviä, ne ovat myös yksiä koristeellisimmista liitoksista. Ehkäpä siksi niitä on tehty jo yli 4000 vuoden ajan. Monetkaan nykyajan sinkkaliitosjigeistä eivät kuitenkaan tee niille oikeutta, koska useatkaan eivät salli esimerkiksi vapaata jaottelua.

Niin ei ole WoodRatin kanssa Voit tehdä millaisia sinkkaliitoksia haluat, pyrstöhakaliitoksista, avo-, puolipeitto- ja jopa piilosinkkaliitoksia. Joitain vaikeimmista liitoksista tosin voi joutua taltalla sisäkulmista suoristamaan, sillä terän pyöreä leikkuujälki asettaa omat rajoituksensa. WoodRat käyttää uniikkia tapaa käyttää naarasosaa tappien mallineena. Eli aja ensin haluamasi naarasosa ja käytä sitä mallineena jyrsiäksesi täydellisesti sopiva tappiosa. Ei siis mitään lisäosia tai säädettäviä haarukoita tai ohjaiholkkeja.

 

“Erinomainen sinkkajigi, joka soveltuu hienoimpienkin liitosten tekemiseen”

Andy Standing, The Woodworker

   

Liitokset voidaa ajaa sarjatuotantona ajan säästämiseksi

WoodRat sinkkaliitosten eleganttius on silmiinpistävää verrattuna perinteisten jigien liitoksiin

Vetolaatikon sinkkaliitokset

Vedä laatikko ulos antiikkilipastosta niin näet luultavasti mitä hienoimmat ultraohuet käsintehdyt puolipeitto sinkkaliitokset. Jos vertaat näitä nykyisiin massatuotanto vastaaviin, ero on valtava. Jos niitä ei ole aikaa tehdä käsin, niin ilman WoodRat - jigiä ja erikoiskapeita HSS-teriä ne jäisivätkin varmasti tekemättä. WoodRatilla yhdistät käsintehtyjen liitosten eleganttisuuden ja jigillä tekemisen nopeuden. Sivukappaleet voidaan tehdä nopeasti sarja-ajona.).

 

“Sijoitettu raha tulee monin verroin takaisin”

Popular Woodworking

 


Kirjoita oma arvostelusi

Vain rekisteröityneet asiakkaat voivat arvostella tuotteita. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tästä tai rekisteröidy

Kysymykset:

Ei vielä tuotekysymyksiä.

Ole hyvä ja Kirjaudu tilillesi jättääksesi kysymyksen

Back to top