Autamme tilauksen tekemisessä ja tuotekysymyksissä

Etsi sivustolta
Swipe to the left

UUSI - Triton oskilloiva rulla- ja nauhahiomakone

By JE - Nettiverstas 4 kuukautta sitten 1308 Katselukertaa Ei kommentteja

Triton uusin oskilloiva hiomakone yhdistää rullahiomakoneen ja nauhahiomakoneen onnistuneella tavalla. kääntyvä pöytä mahdollistaa viisteiden hionannan sekä pyöreissä muodoissa, että suorilla pinnoilla. Varanauhoiksi käyvät kätevästi 100 x 610mm hionauhat.

 • Teho 450W
 • 5 hiomarullaa 13-51mm halkaisijaltaan (paketissa 80grit)
 • 100 x 610mm nauha (paketissa 80grit)
 • 0 - 45° kääntyvä alumiinipöytä
 • Rungossa kätevä paikka kaikille varusteille
 • Pölynpoisto runkoon integroituna
 • Mukana paketissa: 5 hiomahylsyä (80grit), 4 hiomarullaa (pienin koko menee suoraan akselin ympärille), 3 rummun alus prikkaa, kiintoavain,


Herätimme henkiin loppuunmyydyn MFT/3 tarvikesarjan - Festool SYS-MFT-FX-Set

By JE - Nettiverstas 4 kuukautta sitten 2474 Katselukertaa Ei kommentteja

Festool toimitti hetken aikaa tarvikesarjaa, joka oli valitettavasti vain rajoitettu erä. Syynä luultavasti se, että osa tuotteista oli kolmansien osapuolten tuotteita, kuten.tarkkanäköiset olivat saattaneetkin jo huomata. Festoolkin hankkii osan tuotteistaan laadukkailta kolmansilta valmistajilta, kuten kiskopuristimet ja stopparit. Saksalainen Bessey valmistaa Festoolin kiskopuristimet ja Veritas on valmistanut sarjassa olleet levymalliset alumiinistopparit. Ainoa, mikä sarjassa poikkeaa siis alkuperäisestä on hollantilaisen Walkon valmistamat alumiiniset pienet penkkihaat

Katso tuote ja tilaa

Festoolilta uusi Varsihiomakone LHS-E 225 EQ

By JE - Nettiverstas 5 kuukautta sitten 1020 Katselukertaa Ei kommentteja

Sisätilojen rakennustyöt ennennäkemättömän helposti

Uusi varsihiomakone PLANEX easy on markkinoiden kevyin suorakäyttöinen varsihiomakone: huoltovapaa, kevyt ja helppo käyttää. Levyrakentamisessa huoneet saadaan valmiiksi uskomattoman helposti ja nopeasti. PLANEX easy on kestävämpi kuin mikään tähän asti tuntemasi. Hiiliharjaton ja jäykkäakselinen moottori on huoltovapaa ja takaa parhaan mahdollisen voimansiirron. Tämä kätevä työkalu mahdollistaa nopean ja helpon hionnan. Koneen keveys takaa vaivattoman työskentelyn. Tällä monipuolisella ja matkakäyttöön sopivalla hiomakoneella hiot nopeasti ja luotettavasti uskomattoman laadukkaat pinnat
 • Hio yksinkertaisesti pidempään: Festoolin ensimmäinen varsihiomakone ilman kokoamista ja säätöä
 • Tasapainoisen ohjattavuuden sekä edullisen painonjakauman ansiosta pystyt työskentelemään pitkään
 • Markkinoiden kevyin suorakäyttöinen varsihiomakone
 • kuljetuslaukussa LHS-E 225-BAG

Saatavana myös valmiina settinä yhteensopivalla imurilla ja letkulla

Uusi oskilloiva hiomakone Tritonilta - kääntyvä pöytä - TSPS370

By JE - Nettiverstas 5 kuukautta sitten 1620 Katselukertaa Ei kommentteja

Tritonin uusi oskilloiva TSPS370 hiomakone tarjoaa 350W induktiomoottorin huoltovapailla laakereilla. Edelliseen versioon verrattuna mukana on 0 - 45° kallistuva pöytä. Toimitukseen sisältyy 5x hiomarullaa 14- 51mm. Huoltovapailla laakereilla varustettu induktiomoottori takaa .

Festool kehitti uuden, kevyemmän version Kapex katkaisusahastaan - tuloksena kevyempi ja edullisempi paketti laadusta tinkimättä

By JE - Nettiverstas 9 kuukautta sitten 5005 Katselukertaa Ei kommentteja

Festoolin uusi Kapex KS 60 katkaisusaha - tuloksena edullinen, tarkka ja tukeva katkaisusaha, joka ei pröystäile, mutta ei myöskään tingi mistään. Kapex KS 60 on ensimmäinen kompaktiluokan jiirisaha, jossa on sisäpuolinen kaksoistanko-ohjaus.

Rullalautojen ja potkulautojen valmistaminen vakuumipuristimella

By JE - Nettiverstas 1 vuotta sitten 5846 Katselukertaa Ei kommentteja

Rullalaudan valmistaminen viiluista laminoimalla

Rullalaudan valmistaminen sopii erinomaisesti yläkoulun oppilastyöksi. Perustarvikkeina tarvitaan vain tavallista 1,6mm viilua, finnfoamia tmv, Titebond III liimaa ja sopiva Roarockit alipainepuristus kitti. Roarockit kitit toimivat käsipumpulla, joten valmistus ei ole sidottu alipaine- tai paineilmakompressorin ääreen. Tästä syystä setit ovat lisäksi erittäin huokean hintaisia. Näiden lisäksi tarvitaan tietysti akseli ja rullat rullalautoja myyvästä liikkeestä.

Sykloni esierotin erottelee jopa 99% purusta ja pölystä ennen imuria

By JE - Nettiverstas 1 vuotta sitten 5687 Katselukertaa Ei kommentteja

Dust Deputy esierottimet säästävät pölypusseja ja imuria

Erotusaste on jopa 99 % imuroidusta materiaalista ja imurista riippuen. Sykloni esierottimella voidaan erottaa myös vettä ja nestemäistä jätettä. Tämä säästää pölypussi- ja suodatinkuluissa jo lyhyessä ajassa. Dust Deputy- esierotin toimii myös veden ja lietteen imuroinnissa. Tällöin tulee kuitenkin huomioida imurin ominaisuudet ja sopivuus veden imurointiin.

Huom! Dust Deputya ei saa käyttää kuuman tuhkan tai hiilloksen, eikä syttyvien pölyjen, nesteiden tai kaasujen imurointiin!

Katso Dust Deputy tuotteet täältä!

Uusi liitoskappale Domino DF 700 XL jyrsimelle | Irrotettavat liitokset

By JE - Nettiverstas 1 vuotta sitten 4878 Katselukertaa Ei kommentteja

Festool XL koneeseen sopiva UUSI liitoskappale mahdollistaa irroitettavat liitokset

Tee erinomaiset puuliitokset entistä helpommin ja nopeammin. Festool on kehittänyt DOMINO-järjestelmää edelleen ja tuoneet markkinoille uudet tappijyrsimille DOMINO XL DF 700 tarkoitetut kulma- ja suoraliitoshelat. Niillä pystyt tekemään huipputarkat ja kestävät runko-, kehys- ja levyliitokset uskomattoman yksinkertaisesti ja nopeasti.

Varastossa heinäkuun puolessa välissä. Ennakkomyynnissä jo nyt! Tilaa omasi ensimmäisten joukossa - varmistat saatavuuden heti ensimmäisestä Suomen erästä.

Uuden myymälän avajaiset

By JE - Nettiverstas 2 vuotta sitten 3182 Katselukertaa Ei kommentteja

Uudet tilat helpottavat paikallismyyntiä ja verkkokaupan toimituksia ja varastointia

Avasimme uudet tilat virallisesti laskiaistiistaina 2.2.2016 jolloin paikalla oli Festoolilta tuote-esittelyjä ja arvontaa, sekä tietysti laskiaispullaa ja kahvia.

Uudet tilat helpottavat verkkokaupan logistiikkaa ja varastotilaa tuli heti reilusti lisää, millä pyrimme edelleen kehittämään varastovalikoimaamme ja turvaamaan nopeat toimitukset.

Arvoimme T 18+3 akkuruuvinvääntimen ja voittajaksi selviytyi Rauno Saraniemi Rovaniemeltä

Festool märkäkuivaimurilla pesee myös auton penkit ja muut tekstiilit

By JE - Nettiverstas 2 vuotta sitten 5936 Katselukertaa Ei kommentteja

Ajatus lähti tästä: Matkailuauton penkit kaipasivat pesua; vuokrakäytössä vaaleat penkit likaantuvat nopeasti ja olimme aikeissa hankkia tekstiilipesurin. Tutkittuani asiaa tajusin, että Festool-imureidemme imutehot ylittivät reilusti katsomieni tekstiilipesurien imutehot ja Festoolin imurit soveltuvat veden imurointiin todella hyvin. Miksi en siis käyttäisi CTL Midi-imuriamme penkkien pesuun. Lue miten penkeille kävi!

Back to top